Optimizare SEO

Optimizare SEO Site

Probabil exista multe motive pentru care m-ai gasit in timp ce cautai cel mai bun expert SEO din Bucuresti pentru nevoile tale de optimizare SEO a site-ului.

Poate simti ca site-ul tau trebuie sa se claseze mai bine pe Google pentru a creste traficul organic, sau site-ul tau trebuie sa genereze mai multe vanzari. O campanie SEO completa te poate ajuta sa ai un site bine clasat in Google si care poate genera vanzari.

Un site trebuie sa faca doua lucruri, sa atraga vizitatori si sa-i oblige pe acestia sa ia masuri. Acesti factori sunt masurati prin: trafic si rata de conversie.
Optimizarea SEO a unui site se refera la imbunatatirea traficului pe site prin tehnici si metode SEO.

O campanie SEO completa include toate cele 6 servicii SEO profesionale de mai jos.


Servicii Optimizare SEO Profesionale

Optimizare SEO | Link Building

Servicii Link Building

Link Building-ul este cel mai important element al unei campanii SEO.

Detalii despre Serviciile SEO Link Building
Servicii Local SEO

Servicii Local SEO

Local SEO se refera la cautari web directionate in functie de geo localizare.

Detalii despre Serviciile Local SEO
Servicii SEO On-Page

Servicii SEO On-Page

Optimizarea SEO On-Page este cruciala pentru succesul site-ul tau.

Detalii despre Serviciile SEO On-Page
Servicii SEO Content

Servicii SEO Content

Continutul SEO este cheia succesului afacerii online.

Detalii despre Serviciile SEO Content
Servicii SEO Keyword Research

Keyword Research

Identificarea cuvintelor cheie potrivite afacerii tale.

Detalii despre Keyword Research
Servicii Audit SEO Site

Audit Site SEO

Un audit SEO ajuta la determinarea problemelor sau a erorilor de indexare.

Detalii despre Serviciile de Audit SEO Site

Implementare Strategii SEO pentru cresterea afacerii tale

In general, o campanie SEO completa cuprinde urmatorul proces de 4 etape.

De-a lungul anilor am implementat cu succes strategii SEO pentru sute de site-uri web, de la afaceri mici pana la cele mai mari companii din Romania. Toate site-urile au fost optimizate SEO prin acelasi proces de 4 etape prezentat mai jos. Intotdeauna, intregul punct al oricarei strategii SEO este de a genera trafic organic din motoarele de cautare prin cuvinte cheie relevante afacerii tale. Fiecare etapa are rolul ei intr-o campanie SEO si trebuie tratata cu aceiasi importanta.


Pasul 1

Analiza Site & Keyword Research

Orice campanie SEO incepe cu o cercetare in profunzime a cuvintelor cheie pentru a descoperi cele mai relevante cuvinte cheie cu volum mare de cautare in motoarele de cautare. Monitorizarea listei de cuvinte cheie este cruciala pentru a evalua succesul oricarei campanii SEO.

Pasul 2

Scriere si Aranjare Continut SEO

Urmatorul pas este crearea de pagini noi cu text optimizat SEO pe cuvintele cheie relevante din research.

Pasul 3

Optimizare SEO On Page

Odata ce au fost alese cuvintele cheie si url friendly, urmatorul pas este optimizarea eficienta a fiecarei pagini din site pentru respectivul set de cuvinte cheie relevante. Meta title, meta description, tagurile din header, densitatea cuvintelor cheie in pagina si alti facturi on page sunt optimizati in acest pas.

Pasul 4

Link Building

Acest pas esential este de obicei factorul care face diferenta intre site-urile care ajung in primele locuri in Google si cele care sunt in paginile inferioare in Google. Link-uri pe site-uri relevante, cu autoritate mare si alti factori duc la imbunatatirea pozitiei in Google pe termen lung pentru site-ul tau.

Clientul de nivel mediu (proprietari de afaceri, manageri de marketing) se incadreaza in general pentru serviciile mele lunare de SEO, care se concentreaza in principal pe link building si optimizare SEO On Page. In momentul cand incep optimizarea site-ului unui client, primul pas este sa fac un research de cuvinte cheie si o strategie initiala pentru a ne asigura ca avem cuvinte cheie relavante si cu volum ridicat de cautari in Google. Aceste cuvinte cheie pot fi modificate pe parcus, insa procesul de keyword research initial ajuta la stabilirea punctului de pornire in strategia de optimizare SEO a site-ului tau. Odata ce strategia de cuvinte cheie a fost prioritizata pe cuvintele cheie relevante si cu volum ridicat de cautari lunare, voi face un raport cat si modificari de optimizare seo on page pentru a ma asigura ca site-ul este corect optimizat SEO On Page pe fiecare pagina. Apoi luna de luna aplic strategii de link building pentru a incepe pozitionarea cat mai sus in Google a site-ului tau pentru cuvintele cheie principale cat si secundare. In fiecare luna, toti clientii primesc un raport cu pozitionarea fiecarui cuvant cheie in Google, precum si raportul privint link-urile noi aduse catre site-l tau.

Parerea clientilor despre Alin Manea - Expert SEO

Lucram de doar 5 luni cu Alin si pot spune ca este intr-adevar un expert SEO fata de ceilalti freelanceri cu care am lucrat in decurs de 3 ani. Suntem foarte multumiti. Camelia Parvu
Am lasat intreg proiectul nostru pe mainile lui Alin Manea si nu regret ca am facut asta. Site-ul a crescut iar acum suntem in fata concurentei. Acum urmeaza un alt proiect al meu care va fi alocat tot lui Alin Manea. Claudia Amza
Site-ul nostru a fost scos dintr-o penalizare Google care a rezultat dintr-o colaborare cu o firma de SEO. Alin Manea a reusit sa elimine aceasta penalizare si site-ul nostru este din nou in prima pagina din Google. Andrei Bahnareanu
Am doar cuvinte de lauda la adresa lui Alin Manea. Ne-a dovedit ca este un specialist in SEO pentru ca site-ul nostru a urcat in Google in cateva luni, in timp ce altii nu au reusit in ani de zile. Viorel Atodiresei

Pentru o oferta de pret detaliata pentru orice serviciu SEO, foloseste formularul de mai jos pentru a intra in contact cu Alin.

Cere o Oferta de Pret