Dintre toate sursele de trafic, social media, SEM si SEO (optimizare site) sunt cele mai eficiente pentru a genera trafic pe site-ul tau, acestea generand traficul cel mai important. Problema este ca nu toti proprietarii de site-uri si afaceri au resursele necesare sa se concentreze pe fiecare canal.

Intrebarea care iti vine in minte acum este: Care din acestea sa aiba o prioritate mai mare?

SMO: Pro si Contra

Social Media poate fi cea mai buna platforma daca esti implicat activ in comunitati. Angajamentul cu restulul utilizatorilor platformelor de social media conteaza foarte mult aici. Odata ce ai influenta, iti poti impartasi afacerea impreuna cu ei.

Trebuie sa investesti din timpul tau pentru ati atrage urmaritori pentru pagina ta sau afacerea ta pe platformele de social media. Trebuie sa fii constant disponibil pe social media pentru a fi mereu in legatura cu urmatorii tai pentru a impartasi lucruri cu ei si pentru a rezolva problemele lor.

SEO: Pro si Contra

SEO nu este un proces de o zi, trebuie sa investesti destul de mult timp pentru a obtine ceea ce iti propui. Nu te gandi ca daca depui astazi eforturi pentru optimizare seo a site-ului tau, maine vei obtine rezultate. Trebuie sa fii continuu la curent cu ultimele actualizari ale algoritmului Google. De aceea iti recomand sa apelezi la un expert SEO pentru a nu conduce site-ul intr-o penalizare.

Odata ce ati investit o cantitate mare de timp cu SEO si respectati toate regulile de optimizare SEO, eforturile tale vor fi rasplatite prin generarea de trafic constant cat si recunostinta pe internet a afacerii tale.