Cei mai folositi termeni SEO sunt meta tag-urile si densitatea cuvintelor cheie. In caz ca esti in cautarea unor strategii ce pot fi aplicate pe website, poti arunca o privire pe punctele mentionate dedesubt.

URL Seo friendly

Este cunoscut faptul ca primele trei pana la cinci cuvinte ale unui URL au o importanta mult mai mare decat restul URL-ului.A fost dovedit din studii ca un URL scurt are un impact pozitiv asupra cautarii. Este important sa folosesti URL-uri scurte si placute . De asemenea este important sa introduci si cuvintele cheie in URL.

Cuvinte cheie in titlu

Tag-ul titlului este conisderat ca fiind cel mai important cand vine vorba de factorii SEO. Cu cat cuvantul cheie este pozitionat la inceputul titlului, cu atat mai mult va avea impact in motoarele de cautare.Nu este obligatoriu sa incepi titlul cu un cuvant cheie dar este recomandat sa fie pozitionat undeva la inceputul titlului.

Modificatori in titlu

Este foarte important să adăugați modificatori in titlu, deoarece ajută la asigurarea unui rang SEO ridicat. Este foarte important să obțineți un rang înalt pe motorul de căutare pentru a vă îmbunătăți afacerea.

Etichetei H1 in titlul paginii

Este foarte important să adaugati titlului blogului dvs. eticheta H1. Majoritatea sistemelor de gestionare a conținutului adaugă automat titlul H1 la titlul postării blogului. În unele cazuri, temele înlocuiesc setările și trebuie să verificați codul site-ului pentru a vă asigura că titlul primește statutul H1 pe care îl merită. Temele multor site-uri de gestionare a conținutului utilizează etichete H1 pentru a îmbunătăți dimensiunea textelor. Este foarte important să verificați codul site-ului pentru a vă asigura că doar o etichetă H1 este prezentă în fiecare pagină. Eticheta H1 ar trebui să conțină și cuvântul cheie.

Fisiere multimedia

Trebuie să includeți videoclipuri, imagini, diagrame ca parte a conținutului, să îmbunătățiți timpul pe site și să reduceți rata de respingere a site-ului. O mulțime de diagrame, capturi de ecran și imagini sunt incluse în conținut pentru a-l face mai interesant și mai captivant. Conținutul pare atractiv, precum și semnalele de interacțiune ale utilizatorului. Valoarea percepută a conținutului este de asemenea crescută și ajută la atragerea unui numar cat mai mare de utilizatori pe site-ul dvs.

Cuvinte cheie in H2

Este foarte important să includeți cuvântul cheie țintă în cel puțin o subpoziție și să vă asigurați că adaugati o etichetă H2. Adaugarea subpoziției într-o etichetă H2 a oferit rezultate dovedite.

Plasarea cuvintelor cheie în primele 100 de cuvinte

Este foarte important să plasați cuvântul cheie în primele 100-150 de cuvinte ale conținutului. Chiar dacă această practică este naturală, aceasta trebuie să fie realizata pentru a obtine cele mai bune rezultate. Un număr mare de oameni încep postarea cu ajutorul unei introduceri îndelungate și detaliate, iar cuvântul cheie este folosit mult prea târziu. Este foarte important să încadrați cuvintele cheie în primele 100-150 de cuvinte, astfel încât motorul de căutare să își dea seama cu ușurință despre ce este vorba.

Design responsive

Site-urile care nu erau optimizate pentru mobil au fost penalizate de Google. Este foarte important să vă asigurați că site-ul este optimizat pentru telefonul mobil pentru a evita astfel de sancțiuni. Un design sensibil joacă un rol important în crearea unui site prietenos cu mobilul și se bucură de mult trafic de motoare de căutare în cazul în care site-ul este optimizat pentru mobil.

Link-uri externe

Motoarele de căutare se asigură, de asemenea, că pagina dvs. oferă o mulțime de informații. Dacă nu folosiți link-uri de legătura, aceasta este o greșeală majoră destul de frecventă. Este important să utilizați cel puțin 2-4 link-uri de legatura la 1000 de cuvinte.

Alin Manea ofera servicii SEO de peste 12, daca aveti nevoie de optimizare SEO, ma puteti contacta la telefon 0734.646.300.