Traficul web este esential daca detii un site. Obiectivul principal atunci cand ai un site sau un blog este de a beneficia de pe urma traficului. Acesta iti aduce vizitatori online din diferite locatii georgrafice. Deaceea concetrarea pe continut si relevanta devine vitala. Generarea de linkuri alternative este importanta pentru paginile externe. Asta aduce mai multi vizitatori si blogeri pe pagina ta. Cand incepi sa urmaresti aceste linkuri este foarte probabil ca website-ul tau sa fie mai usor de gasit in motorul de cautare. Poti folosi cele mai optimizate intrumente de cautare pentru a le gasi pe cele mai potrivite paginii tale. SEO software iti da cele mai complete valori ale performantei site-ului cu rapoarte detaliate.

Feluri de a genera linkuri alternative
Incepe prin a posta un sondaj cu intrebare si raspuns la care participantii isi pot lasa linkuri si comentarii relevante pe paginile altor utilizatori. Acesta este prima metoda de a genera linkuri alternative. Pe langa utilizarea celor mai de top motoare de cautare pt a intelege performanta website-ului tau, este important sa optimizezi continutul si scriptul siteului.

Crearea de alerte Google pentru pagina ta este una dintre cele mai bune metode de a controla care dintre linkurile alternative sunt corelate cu pagina ta web. Deasemenea vei putea obtine o perspectiva asupra tipurilor de cuvinte cheie care sunt folosite pt ajunge la pagina ta in motorul de cautare.

Remedierea linkurilor defectuoase
Uneori, cand iti promovezi adresa de internet sau modifici postarea intrutotul trebuie sa modifici sau sa stergi linkul nefunctional. Linkul defectuos poate afecta in mod negativ ratingul website-ului tau. O alta practica de sustinere este de a ajuta alti blogeri sa depisteze linkurile nefunctionale de pe paginile lor si apoi sa mentioneze si site-ul tau ca pe o favoare.

Indexuri de cautare, forumuri si targuri de linkuri
Trebuie sa postezi in indexuri si motoare de cautare in mod regulat. Asta include postarea de linkuri in comunitati si forumuri relevante pentru a genera mai mult trafic. Asta ajuta deasemenea la construirea structurii linkului. Sunt grupuri de blogeri online care organizeaza targ de linkuri unde cei interesati pot face schimb de adrese si creea conexiuni. Poti intervieva blogeri si colegi pe pagina ta , oferind un link catre site-ul lor. Deasemenea poti lua legatura cu un numar cat mai mare de blogeri si sa faci o postare despre activitatea lor pe site-ul tau. Vei primi detalii despre performanta blogului tau cu ajutorul intrumentelor de cautare online.

In concluzie
Exista multe modalitati de a obtine linkuri de ajutor si trafic gratuit. Cele mai bune metode este de a interactiona online cu bloggeri si de a participa la evenimentele acestora. Asta face distribuirea si promovarea linkului tau mai usoara. Cu cat pui mai multe linkuri pe site sau blog cu atat ai mai mult trafic, daca este facut corect si regulat.