Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4890"]
Zapisz Zapisz

Google lanseaza un plugin WordPress pentru Lazy-loading

By Posted on 0

Google a lansat un nou plugin WordPress, conceput pentru noua caracteristica Chrome care suporta Lazy-loading.
Lazy-loading permite proprietarilor de site-uri sa optimizeze incarcarea imaginilor si iframe-urile fara utilizarea Javascript.

Nou plugin “Native Lazyload” de la Google faciliteaza intregul proces, deoarece permite unui site sa suport instantaneu lazy-loading.

Functionalitatea principala a noului plugin este sa te asiguri ca imaginile de pe site includ noul atribut “loading” cu valoarea “lazy”. Nu este necesara configurarea, doar activarea pluginului iar de restul se ocupa pluginul.

Pluginul are, de asemenea, un mecanism si pentru browserele care nu accepta inca lazy-loading. Acest mecanism include Javascript, dar s-a dovedit ca are un impact minim asupra timpului de incarcare a paginii.

Asadar, pluginul te poate ajuta ca toti vizitatorii site-ului tau, indiferent de browser, beneficiaza de lazy-loading pentru imagini si iframe-uri.

Pluginul Native Lazyload de la Google poate fi instalat direct din panoul de administrare al WordPress, accesand Pluginuri -> Adauga plugin nou si cautandu-l dupa nume. De asemenea se poate descarca plugin Native Lazyload si manual de aici.

Nici un comentariu pana acum.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *