Deoarece utilizarea de dispozitive mobile, precum smartphone-uri si tablete continua sa creasca rapid, web designerii au inceput sa se concentreze pe crearea de site-uri adaptabile la mai multe dispozitive si dimensiuni de ecran. Cu acest Web Design Receptiv, nu numai ca veti lucra cu mai multa usurinta, dar acest stil de design va aduce, de asemenea, multe alte beneficii.

CE ESTE RESPONSIVE WEB DESIGN?
Responsive Web Design este o tehnica pe care designerii o folosesc pentru a crea un site care se schimba in functie de dimensiunea ecranului unui utilizator. O pagina web Responsive raspunde literalmente la tipul de dispozitiv pe care il utilizati si, in acelasi timp, se adapteaza. Astfel, un vizitator va vedea o pagina web optimizata indiferent de tipul de dispozitiv sau de dimensiunea ecranului.

BENEFICIILE PE CARE LE ADUCE RESPONSIVE WEB DESIGN
In primul rand, Responsive Web Design imbunatateste experienta utilizatorului si conduce la rate de conversie mai mari, precum si o crestere a vanzarilor. In al doilea rand, acesta este bun pentru SEO. Google a declarat Responsive Web Design ca fiind cea mai buna optiune pentru mobile, iar aceste site-uri obtin un impuls in rezultatele de cautare locale de pe dispozitivele mobile. Acest design reduce, de asemenea, timpul de incarcare, mentinand utilizatorii pe platforma.

In plus, abordarea consolidata a Responsive Web Design va permite sa concentrati compania dumneavoastra SEO pe un singur site, mai eficient decat a avea un site web separat pentru utilizatorii de telefonie mobila. In cele din urma, puteti economisi bani atat in dezvoltarea de telefonie mobila cat si in gestionarea site-ului.

DE CE AI NEVOIE DE PROIECTARE RESPONSIVE
Prin utilizarea Responsive Web Design, economisiti bani pe dezvoltare, crescand vanzarile si ratele de conversie, toate oferind in acelasi timp o experinta excelenta de utilizare. Intr-un moment in care milioane de utilizatori navigheaza constant pe Internet pe mai multe dispozitive, este foarte important ca site-ul tau sa se adapteze. Deci, ce mai astepti?