Daca vrei sa ai mai multi vizitatori pe site-ul tau si potentiali clienti, am facut o lista cu cele mai importante lucruri de facut in SEO pentru site-ul tau.

1. Fa SEO on-page. Daca vrei sa-ti maresti traficul pe site, asigura-te ca fiecare pagina din site este optimizata corespunzator si fara erori.
2. Inserati cuvinte cheie in continutul paginilor. Alegerea corecta a cuvintelor cheie nu este o treaba usoara. Fa un keyword research pentru a descoperi acele cuvinte relevante si cu volum mare de cautare. Retine ca trebuie sa creezi continut unic si atractiv.
3. Alege cu atentie paginile care vrei sa le promovezi. Gandeste-te cu atentie ce pagini din site-ul tau trebuie promovate prin SEO.
4. Construieste o strategie de link building. Backlink-urile de calitate sunt biletul tau catre o campanie de succes. Cere o oferta de pret unui specialist SEO pentru o campanie de link building eficienta site-ului tau.

Odata ce toti acesti pasi sunt facuti cu atentie, traficul si potentialii tai clienti vor creste. Nu face greseala de a incepe singur sa-ti optimizezi SEO site-ul. Poti face greseli iar site-ul poate ajunge sa primeasca o penalizare in Google. Apeleaza la un expert SEO.