Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4890"]
Zapisz Zapisz

2. Mit SEO: Mai multe link-uri sunt mai bune decat mai mult continutul

In trecut, construirea a cat mai multor backlink-uriera posibila fara a mai analiza domeniul de legatura iar asta functiona in SEO. Facand acest lucru, site-ul tau era sigur pozitionat mai sus in Google. Backlink-urile reprezinta inca o parte foarte importanta a factorilor de clasare in Google. Acesta se numara printre cei mai importanti factori de clasificare, potrivit unui studiu facut de Searchmetrics. Dar trebuie sa construiesti backlink-uri intr-o maniera mult mai diversificata decat ai facut-o pana acum.

Cand Penguin 2.0 a fost lansat in Mai 2013, toate acestea s-au schimbat. Acum este important sa te concentrezi pe calitatea backlink-urilor obtinute, nu asupra cantitatii. Uneori, mai putine backlink-uri poate fi mai bine daca campania de link building este facuta corespunzator.

Adesea, foarte multi isi pun intrebarea: “In ce sa investesc, link building sau crearea de continut?”. Link-urile reprezinta o parte importanta a autoritatii site-ului tau. Cu toate acestea, daca ai un buget pentru a investi in site-ul tau, as spune “Angajeaza pe cineva sa scrie continut unic si de calitate”.

De foarte multe ori cand angajezi o agentie sau freelancerSEO pentru crearea campaniei de link building, se concentreaza mai mult pe cantitatea de backlink-uri decat pe calitatea lor. Link building-ul nu mai este un joc de numere. Ar trebui sa seconcentreze asupra unor surse relevante si diverse pentru a trimite catre pagini relevante din site.

Cand investesti in continut, acesta poate fi folosit pentru pagini web, postari pe bloguri, lead-uri si guest post-uri. Toate aceste tipuri de continut vor aduce mai multe backlink-uri naturale in timp.

Acest articol face parte din seria “18 Mituri SEO ce trebuie lasate in urma in 2017“.

Nici un comentariu pana acum.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *