Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4890"]
Zapisz Zapisz

1200 Iphone-uri X vandute in doar 3 zile de Quickmobile

In numai 3 zile, Quickmobile a reusit sa inregistreze precomenzi pentru 1200 Iphone-uri X. Toatea acestea au fost achitate integram, iar valoarea totala a celor 1200 de Iphone-uri depaseste 1.5 milioane de Euro. Toate comenzile vor fi livrate incepand cu 6 noiembrie.

Quickmobile este primul retailer din Romania care livreaza noile Iphone-uri.

Sincer nu ma asteptam la un asa numar mare de romani care sa cheltuie atat de multi bani pe un Iphone, pretul lui ajungand la 1250 Euro.

Declaratia managerului general al Quickmobile, Tudor Tiboc:

„Faptul ca, in doar trei zile, peste 1.200 de utilizatori au platit integral, in avans, in medie, 1.250 de euro pentru varful de gama al Apple ne arata ca am reusit sa cream o comunitate mare de clienti fideli, care isi doresc sa aiba primii cele mai noi telefoane si care au incredere in compania si serviciile noastre. Facand o comparatie, numarul clientilor care au virat, in medie, 5.700 de lei in contul Quickmobile in 3 zile este mult mai mare decat al celor care isi deschid depozite de aceasta suma la o banca, iar acest lucru ofera o valoare uriasa companiei noastre.”

Aproape jumatate din cei care au facut precomanda pentru Iphone X, au optat pentru varianta de 64 GB si culoarea space gray. Restul precomenzilor au fost pentru varianta de 256 GB, fiind cel mai scump Iphone X iar culoarea fiind tot space gray.

La Quickmobile, Iphone X 64 GB este disponbil la pretul de 5.299 lei, iar Iphone X 256 GB costa 6.099 lei. Preturile sunt cu TVA si cu garantie standard internationala de 2 ani.

Poti face si tu acum precomanda de Iphone X pe Quickmobile, aici.

Voi ce varianta de Iphone X v-ati luat?

Nici un comentariu pana acum.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *