Si am ajuns si la finalul acestei serii de sfaturi pentru un SEO mai bun al magazinului tau online.

61. Utilizeaza Planificatorul de cuvinte cheie Adwords pentru a gasi cuvintele cheie relevante si cu cautari lunare mai multe.

62. Fa intotdeauna cercetari pentru a vedea cum alte magazine primesc backlink-uri valoroase. Poti face acest lucru cu Open Site Explorer.

63. Instaleaza plugin-ul SEO de la Yoast pentru Wordpres, astfel vei avea baza pentru SEO on-page.

64. Utilizeaza generatorul de cuvinte cheie LSI pentru a genera cuvinte cheie sinonime.

65. Utilizeaza Siteliner pentru a scana site-ul tau de continut duplicat carea poate afecta negativ SEO.

66. Adauga butoanele pentru distribuirea in retelele sociale cu AddThis.

67. Utilizeaza Pinterest pentru a creste traficul organic.

68. Utilizeaza ScreamingFrog pentru a accesa cu crawlere site-ul tau si verifica daca ai erori 404, continut duplicat si multe altele.

69. Obtine idei de cuvinte cheie noi pe care te poti axa folosind instrumentul Google pentru Cautari similare ce se afla in josul paginii la fiecare cautare a ta.

70. Ai 7 secunde la dispozitie pentru a atrage atentia unui utilizator cand vine vorba de citirea continutului de pe paginile site-ului tau. Daca structura continutului tau de pe o pagina nu poate fi usor citita, oamenii nu vor ramane pe site-ul tau. Utilizeaza Readable pentru a verifica continutul paginilor tale.

71. Utilizeaza Quora pentru a raspunde la intrebari legate de produsele pe care le vinzi.

72. Utilizeaza instrumentul gratuit pentru testare mobile friendly de la Google pentru a te asigura ca magazinul tau online este optimizat pentru motoarele de cautare. De asemenea, iti ofera sfaturi de imbunatatire.

73. Cu Raven Tools poti descoperi eventualele probleme SEO ce pot fi ascunse in site-ul tau.

74. In marketingul digital, trebuie sa fii intotdeauna realist. Acest sfaturi te vor ajuta sa cresti in SEO, dar nu uita ca rezultatele nu vor veni imediat.

Concluzie

Obtinerea de trafic organic spre magazinul tau online este dificila.

Dar asta nu inseamna ca este imposibil.

Uneori ai nevoie de putin ajutor pentru a creste CTR, pentru a creste traficul organic si pentru a atrage clientii potriviti spre magazinul tau online.

Aceste 74 de sfaturi sunt ideale pentru magazinele online ce vor sa creasca prin puterea SEO. Poti sa le folosesti daca vinzi exclusiv online.

Aminteste-ti ca SEO conteaza atat pentru magazine online cat si pentru alte afaceri. Trebuie sa creezi continut unic si de calitate daca doresti o clasare mai buna in Google.

De la descrieri de produse, backlink-uri, postari pe blog, infografice etc, ai o multime de oportunitati de a pune in valoare afacerea ta.

Urmeaza aceste 74 sfaturi pentru a creste puterea SEO a magazinului tau online si pentru a genera mai multe vanzari.

Daca esti in cautarea unui expert SEO apeleaza la Alin Manea pentru o campanie SEO eficienta.