Continuam cu inca 10 sfaturi utile pentru un SEO mai bun al magazinului tau online.

51. Potrivit Google, backlink-urile si continutul sunt principalii factori de pozitionare in cautarile organice. Creaza continut unic si distribuie pentru a construi backlink-uri.

52. Contacteaza bloggeri din aceiasi nisa ca a ta si roagai sa scrie despre produsele tale. Acest lucru te ajuta sa construiesti rapid backlink-uri.

53. Permite cumparatorilor sa lase recenzii la produsele comandate pentru a genera continut nou pe paginile produselor.

54. Profita de schema markup pentru a oferi descrieri mai bune ale produselor si pentru a creste Ctr-u in rezutatele organice:

55. Participa la discutiile de pe forumurile Reddit legate de produsele care le vinzi. De exemplu, Findlay Hats a reusit sa genereze vanzari de peste 30.000$ prin postarea pe forumurile Reddit despre compania sa de palarii.

56. Profita de Google Shopping. Platforma are o rata de conversie mai buna decat alte canale de tip PPC si un cost mai mic pe click. Din pacate in Romania inca nu este disponibila, dar daca ai o afacere care se extinde si in afara Romaniei, poti profita.

57. Utilizeaza Google Trends pentru a analiza cuvintele cheie si tendintele de cautare ce se modifica constant.

58. Activeaza cautarea interna a site-ului din Google Analytics pentru a obtine date despre cuvintele cheie cautate de vizitatorii site-ului tau.

59. Foloseste un instrument precum Crazy Egg pentru a vedea comportamentul vizitatorilor in site-ul tau cat si modul in care navigheaza in site.

60. Configureaza urmarirea conversiilor in Google Analytics pentru a colecta date.