Alte 10 sfaturi pentru imbunatatirea SEO a magazinului tau online.

41. Ofera posibilitatea utilizatorilor de a scrie review-uri la produse pentru a genera mai mult continut unic pe paginile produselor tale.

42. Scrie postari pe blog pe termen lung daca doresti sa urci in pozitionarea Google.

43. Structureaza descrierile produselor dupa modelul de mai jos pentru a genera mai mult continut text.

44. Cumparatorii nu cumpara intotdeauna instantaneu. Crearea de continut personalizat precum “Beneficiile utilizarii produsului XX pentru XX” poate ajuta clientul sa cumpere mai rapid.

45. Adauga continut video cu demonstratii de produse. Forbes si HubSpot au constatat ca adaugarea continutului video pe site-ul tau poate stimula SEO si vanzarile.

46. Scrie recenzii despre produsele tale comparand cu produsele concurentilor tai. Aceasta este o modalitate foarte buna de a-ti prezenta punctele forte in timp ce generezi continut care stimuleaza utilzatorii. Cu cat continutul este mai bun si mai lung, cu atat vei obtine mai mult trafic organic.

47. Dovada sociala este o modalitate puternica de a creste conversiile. 85% dintre consumatori au incredere in dovada sociala la fel de mult ca si recoandarile personale.

48. Nu neglija Adwods sau Facebook Ads. Pot fi un motor de recunoastere a marcii tale de catre alti consumatori.

49. Utilizeaza marcajul Schema pentru a obtine unele beneficii in Google precum recenzii cu stelute langa produsul tau in cautarile organice.

50. 38% din cautarile de produse incep pe Amazon. Asigurate ca produsele tale sunt afisate si in Amazon.