Continuarea articolului precedent despre sfaturi pentru imbunatatirea SEO a unui magazin online cu alte 10 sfaturi.

11. Ofera intotdeauna o navigatie usoara in categoriile magazinului tau online. Un exemplu mai jos.

12. Comprima imaginile daca doresti un timp mai rapid de incarcare a paginilor. Viteza de incarcare a paginilor este un factor important in clasarea site-ului tau in Google.

13. Scrie titluri paginilor tale de maxim 60-70 caractere si include intotdeauna un cuvant cheie pentru a atrage atentia celor care cauta pe Google.

14. Integreaza retelele sociale cele mai uzuale pe pagina produsului pentru ca oamenii sa distribuie produsele tale cu prietenii loc pentru a genera mai mult trafic.

15. Creaza o pagina custom pentru eroarea 404 astfel incat sa nu pierzi clientii.

16. Vei imbunatati cu peste 50% rata de conversie daca integrezi un modul de live chat in magazinul tau online.

17. Creaza fisierul de sitemap si robots.txt pentru a permite lui Google sa scaneze mai usor paginile tale si sa le indexeze.

18. Asigurate ca reduci rata de respingere prin cresterea vitezei de incarca si construirea corecta a legaturilor interne. Acest lucru te ajuta la pozitionarea mai buna in Google.

19. Sugereaza clientilor tau o rubrica cu produse similare pe care alti utilizatori le-au cumparat. Astfel vei obtine atat linkuri interne, o structura mai buna a site-ului cat si vanzari mai multe.

20.Utilizeaza cuvinte cheie in orice link din magazinul tau online in loc sa folosesc ancore precum “faceti click aici” pentru a urca in cautarile Google dupa cuvintele cheie dorite de tine.